Komfortventilation til butik og kontor

Fyns Indeklima Tekniq har mange års erfaring i design og installation af ventilationsløsninger til til butikker og kontorer.

Installation af ventilationsløsninger i gamle og nye bygninger

Der er med tiden kommet større fokus på betydningen af et godt indeklima. Tidligere har indeklima ikke haft høj prioritet ved nybygninger og derfor er der i dag et stort behov for at etablere klimaanlæg til forbedring af indeklimaet. Med de rette ventilationsløsninger er det muligt at opnå et behageligt arbejdsmiljø i selv de mest moderne bygninger.

Der benyttes forskellige former for ventilationsteknik, f.eks. fortrængning og opblandingsventilation, alt efter hvad bygningen bruges til. Økonomisk set er der besparelser at hente ved at vælge den helt rigtige løsning. Der findes f.eks. reguleringsteknik der muliggør behovstyret ventilation.

Vi stiller gerne vore medarbejdere til rådighed, således at du til enhver tid kan være sikker på at få den helt rigtige løsning for dit indeklima.

Ventilationsløsninger til butik og kontor

Fyns Indeklima Tekniq installerer både enkle og komplekse ventilationsløsninger, der sikrer høj effektivitet og optimal komfort i danske butikker og kontorer. Både når det gælder den enkle, decentrale luftbehandling og mere komplicerede løsninger.

top